På väg till morgonpromenaden

Jag vill röra på mig mer så jag tänker att jag ska promenera varje morgon till jobbet, vilket tar en timme, men ännu har jag bara gjort det två gånger. I stället händer det en massa saker i mitt huvud på väg "till" promenaden.
Jag hinner tänka att mina skor blir så varma när jag går så jag får en massa fotsvett som kommer ge mig fotsvamp och efter det måste jag börja använda svampsalva och när ska jag sätta på den då? På morgonen är inte bra eftersom den inte hinner sjunka in innan strumporna ska på och att ha salva på fötterna innanför strumpor och skor känns sådär. På kvällen när jag går och lägger mig är jag också tveksam till eftersom fötterna inte glider lika skönt mot täcket med tjock salva på så jag kom på att bästa tiden är när jag kan sitta i soffan med en rullad handduk på bordet som mina vackra fossingar avslappnat kan chilla (förortsslang. Japp mina vänner; jag är en tvättäkta Husby/Hallonbergen/Rissna-tjej) mot. Om jag ska hinna med det här så kan jag bara smörja in fötterna varannan kväll, när det inte är min tur att natta. Saken är att svampsalvan ska på minst 1 gång om dagen - på tvättade fötter. Alltså kan jag ju inte promenera. Någon som förstår? Nej, inte jag heller egentligen men det är en av de sakerna som händer i mitt huvud när jag är på väg till morgonpromenaden.
Varför händer det här då? Jag är inte en promenadlat tjej egentligen (jag älskar ordet egentligen) men jag tror att det beror på att jag däremot har blivit galet morgontrött sen sonen började brottas med mig om min sängplats vid 02.37. Kan bero på det..
I vilket fall så har jag löst det genom att promenera "halva" vägen.
Det är väl rätt bra ändå, visst?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0